BuitenOp de buitenafdeling vindt u bij ons:

  • Sierstenen
  • Vaste planten, klimplanten, heesters en bomen en fruitbomen, kruiden, perkplanten
  • Graszoden
  • Tuinhout, en blokhutten Hillhout, holgard, universo, outdoor live, lugarde
  • Kastanjehouten hekken, riematten en wilgematten en schuttingen HKC producten
  • Bollen en zaden
  • Buitenpotterie van steen en kunststof

 

Tuinhout
Hoogwaardig en innovatief tuinhout is een meerwaarde voor iedere tuin en elk project. Om van uw tuin de perfecte ‘buitenkamer’ te maken vindt u in ons tuincentrum een ruime keus aan schuttingen, vlonders, pergola’s, tuinschermen en bloembakken.
TuinplantenHeesters, vaste planten, kuipplanten, (fruit)bomen en tuinzaden behoren tot ons vaste assortiment in het tuincentrum. Er is een variatie aan soorten en maten verkrijgbaar die bijna dagelijks worden aangevoerd. In het voorjaar wordt het vaste assortiment aangevuld met perkgoed en groenteplanten. Vraag onze ‘buiten’-specialist welke plant het beste gedijt op welke plek!
FruitbomenU geniet niet alleen van fruitbomen in de zomer, maar ook van de bloesem in de lente. Fruit dat je plukt in je eigen tuin is natuurlijk veel lekkerder. Wij hebben fruitbomen en heesters die in elke tuin en zelfs op het balkon passen. Hoog- en laagstammen, leifruit, maar ook druiven, frambozen, kruisbessen etc. Kom langs en laat u informeren door onze ‘buiten’-specialist.
Potterie en decoratie
Onze potterie afdeling is zeer uitgebreid. U kunt kiezen kiezen uit de laatste trends, maar ook uit natuurlijke materialen zoals riet en natuurlijk in alle maten.
SierstenenOf het nu gaat om een rustiek grindpad of een modern aangelegd terras, de juiste bestratingsmaterialen vindt u in ons tuincentrum. Wilt u weten welke oplossing het beste in uw tuin past? Maak een afspraak voor een tuinontwerp!
ZadenWij hebben een ruim assortiment aan tuinzaden, o.a. eénjarigen, tweejarigen, kruiden, groenten, klimplanten en pompoenen.
BlokhuttenGenieten in uw ‘tweede huisje’ of extra schuurruimte? Wij bieden u een breed assortiment degelijke tuinhuisjes en sfeervolle blokhutten.